Управління ДАІ у Львівській області інформує про автопригоди

Прес-служба управління ДАІ у Львівщини повідомила «УК» про пригоди на автошляхах області.

У Львові відбулося зіткнення автомобілів: травмовано 41-річну жінку-водія

20 квітня об 11.40 годині у Львові на перехресті вулиць Городоцька – Я. Мудрого водій автомобіля «Шевроле», 27-річний житель Львова, скоїв зіткнення з автомобілем «Тойота Яріс» під керуванням 41-річної львів’янки.

Попередньо встановлено, що автопригода сталась через порушення водієм автомобіля «Шевроле» правил проїзду нерівнозначних перехресть. Він, рухаючись по другорядній дорозі, не виконав вимог дорожнього знаку «дати дорогу», що призвело до зіткнення.

Унаслідок ДТП водій автомобіля «Тойота Яріс» отримала тілесні ушкодження (розрив зв’язок нижнього щелепового суглобу справа) та була госпіталізована у щелепо-лицеву хірургію Львівської міської лікарні швидкої медичної допомоги.


У Львові на вулиці Городоцькій зіткнулися «ВАЗ» та «Деу»

20 квітня о 16.20 годині у Львова на вулиці Городоцькій (біля ТЦ «Скриня») водій автомобіля «ВАЗ-21093», 42-річний житель міста Рівне, скоїв зіткнення з автомобілем «Деу-Ланос» під керуванням 37-річного жителя Жовківського району.
   
Попередні причини ДТП – порушення водієм автомобіля «ВАЗ-21093» Правил дорожнього руху, який перед зміною напрямку руху повороту праворуч, не дав дорогу транспортному засобу, який рухався у попутному напрямку.

Унаслідок автопригоди пасажир автомобіля «ВАЗ-21093» 29-річна львів’янка (термін вагітності – 24-й тиждень), була доставлена для огляду у пологовий будинок, що у Львові на вулиці Дж. Вашингтона.

36-річний львів’янин потрапив під колеса автобуса

19 квітня о 21.00 годині у Львові на вулиці Шевченка (у напрямку виїзду за місто) водій автобуса «БАЗ-2215», 41-річний житель Львова, скоїв наїзд на пішохода, 36-річного львів’янина, який вийшов на дорогу за межами пішохідного переходу.

Унаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження (пошкодження внутрішньої зв’язки правого колінного суглобу, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана тім’яної ділянки голови зліва) та був госпіталізований у травматологічне відділення лікарні Львова.

На Львівщині автомобіль «не розминувся» з деревом: травмовано водія і пасажира

20 квітня о 5.00 годині на автодорозі у селі Грушатичі Старосамбірського району водій автомобіля «ВАЗ-21093», 27-ріний житель села Поляна Старосамбірського району, не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв зіткнення з деревом.

Унаслідок цієї ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді множинних забоїв тіла, забійних ран голови та обличчя, компресійного перелому шийного відділу хребта.

В автопригоді травми також отримала жінка-пасажир автомобіля, 23-рчна жителька села Тарнава  Старосамбірського району. У неї – забійна рана волосистої частини голови, перелом середньої третьої лівої ліктьової кістки.

Біля Львова – потрійне зіткнення автомобілів: травмовано 30-річного водія

20 квітня о 3.40 годині на автодорозі «Західний обхід міста Львова» у селі Сокільники Пустомитівського району водій автомобіля «Деу-Ланос», 30-річний житель міста Дрогобич, допустив дорожньо-транспортну пригоду. 

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Деу-Ланос», рухаючись по другорядній дорозі, не надав переваги у русі вантажівці «Сканія» з напівпричепом, якою керував 26-річний громадянин іноземної держави, що призвело до зіткнення з нею. Після цього вантажівка виїхала на зустрічну смугу руху, де відбулось зіткнення з автомобілем «ГАЗ-3302» під керуванням 32-річного села Дмитровичі Мостиського району, який зупинився на вказаній смузі для надання переваги в русі зустрічному транспорту ¬- перед початком виконання маневру повороту на другорядну дорогу.

Унаслідок зіткнення водій автомобіля «Деу-Ланос» отримав тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій тканин обличчя і грудної клітки, перелом променевої кістки) та був госпіталізований у нейрохірургічне відділення 8-ої лікарні Львова.

На Львівщині «Мерседес» перекинувся у кювет: травмовано 27-річну жінку

20 квітня близько 8.00 години на автодорозі Львів-Рава-Руська водій автомобіля «Мерседес», 21-річний житель села Карів Сокальского району, рухаючись в напрямку до міста Рава-Руська, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху, де автомобіль перекинувся у кювет.

Унаслідок ДТП пасажир автомобіля, 27-річна жителька села Карів Сокальского району, отримала тілесні ушкодження (струс головного мозку) та була госпіталізована у Рава-Руську районну лікарню.

УК

You may also like...