Запорізькі міліціонери за допомогою сумських колег затримали небезпечного злочинця

Як повідомила «УК» Марина Кльова, співробітник СЗГ УМВС України в Сумській області, о третій годині ранку працівники міліції м. Глухів спільно з працівниками прикордонної служби на пункті пропуску «Бачівськ» затримали особливо небезпечного зловмисника – 58-річного чоловіка, який перебував в розшуку за скоєння розбійного нападу  в Запоріжжі.

Затримали чоловіка під час проходження митного контролю. Останній на це явно не очікував і запевняв правоохоронців, що цілком законослухняний громадянин. Та останні іншої думки.

«26 травня ми отримали орієнтування з Головного управління МВС Запорізької області. Йшлось про особливо небезпечного зловмисника, який протягом кількох днів перебуває в розшуку за скоєння особливо тяжких злочинів в Запоріжжі. Передбачалось, що він може з’явитись в будь-якому регіоні країни. Не виключалась і можливість його появи в Сумській області. Разом з колегами-митниками ми вжили всіх заходів, аби в разі його появи забезпечити затримання. Коли даний громадянин з’явився на пункті пропуску ми побачили, що  його зовнішні дані повністю співпадали з прикметами розшукуваного, наданими в орієнтуванні. Сумнівів щодо затримання вже не було., – говорить Микола Фокін, начальник кримінального розшуку Глухівського міськвідділу міліції.

Затриманому 58-років. Він житель сусідньої держави. Чоловік пояснив, що на «попутках» він прямував з України, а саме з Києва, до Москви: «Думав після митного контролю доїхати до Брянська. А там вже купити квиток на потяг до столиці Росії, до живуть мої родичі».

От тільки втекти чоловікові не вдалось і замість сімейного оточення опинився в центрі уваги Глухівських працівників карного розшуку, які передали його в руки своїх Запорізьких колег. Останні ж подякували працівникам міліції нашого регіону за допомогу. Тепер зловмисника очікує заслужене покарання за скоєні злочини.

УК

You may also like...