На дорогах столиці знову загинув мотоцикліст на «Honda MCY»

Позавчора, у Подільському районі близько 22 години 30 хвилин, на вулиці Олени Теліги, навпроти концерт–холлу «Фридом», в дорожній пригоді загинув 25-річний мотоцикліст.

За попередніми даними, водій керуючи мотоциклом «Honda MCY», без номерних знаків, рухався з боку Московського проспекту у напрямку вулиці Фрунзе. На повороті водій не впорався з керуванням і скоїв наїзд на бордюрний камінь. Після цього двоколісна машина врізалась в електроопору. Удар був такої сили, що уламками мотоцикла було пошкоджено легковик, що проїздив поруч.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, мешканець Вінничини, загинув на місці пригоди. Стверджувати, що послужило причиною цієї пригоди поки що рано, оскільки розслідування тільки розпочалось. Але найбільш вірогідною причиною можна вважати перевищення швидкості.

Державтоінспекція звертає увагу на те, що з початку нинішнього року в столиці сталося 78 дорожньо-транспортних пригод за участю двоколісних транспортних засобів, в яких 7 осіб загинуло та 80 – отримали травми. Зокрема, за участю мотоциклістів сталося 40 ДТП, в яких 6 людей загинуло та 41 травмовано.

Щоб уберегти себе від біди необхідно неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та не забувати про уважність та обережність за кермом, користуватись шоломами. І звичайно ж дотримуватись швидкісних режимів.

УДАІ Київ

You may also like...