У Дрогобичі на три роки засудили викрадача домашньої консервації

Правоохоронці затримали чоловіка, який викрадав домашні консервації у жінки, де робив ремонт. У листопаді 2010 року у підвальне приміщення мешканки Дрогобича проник 40-річний місцевий житель, звідки викрав 12 банок салату. Чоловік також запримітив, що у підвалі залишились й інші консерви домашнього виробництва, за якими згодом повернувся.

 Зловмисник перебірливим не був, він лакомився на все. І, коли наступного разу чоловік знову «завітав» до підвалу жінки, то прихопив зі собою 300 кілограм картоплі. Маючи харчі на зиму, чоловікові спало на думку розпочати будівництво. Через три місяці зловмисник пішов на крадіжку будівельних матеріалів. Зокрема, чоловік виніс чимало металевих труб, арматури, а також металеві риштування на суму 6 174 гривень.  
 
У ході проведення слідчих дій встановлено, що зловмисник підробляв  підсобним робочим під час проведення будівельних робіт. Знаючи розміщення кімнат, звички господарів, вивчаючи ситуацію, він добре орієнтувався на місці, а тому міг все ретельно спланувати. Та й невідомо, скільки крадіжок він міг ще запланувати, якби не спритність міліціонерів.
 
Злодія побачила власниця підвалу. Жінка одного вечора вийшла на вулицю і помітила у себе на подвір’ї візуального знайомого чоловіка, який хотів щось поцупити. Вона пригадала, що він працював у неї підсобником під час ремонту квартири.  Винахідливий зловмисник одразу викрутився і розповів, що хотів позичити у неї гроші. Чоловік також бідкався, що роботи тепер немає і йому доволі скрутно.
 
Вранці  жінка була приголомшена тим, що побачила. Вона одразу зателефонувала правоохоронцям і лише пізніше у розмові з міліціонерами пригадала, що у вечері до неї приходив чоловік, котрий колись робив у неї ремонт. Згодом дрогобицькі правоохоронці виявили, що це не перший випадок. Більше того, зловмисник вирішив таким чином  підзаробляти і вдень , і вночі . 
 
Дрогобицький міськрайонний суд призначив чоловікові покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.                             
 
ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
(за матеріалами Дрогобицького МВ)

You may also like...