Кримінальна хроніка Житомирщини за 9-10 вересня

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулих вихідних надійшло 408 повідомлень, 369 з яких із ознаками злочинів, серед них крадіжки чужого майна, факти незаконного обігу наркотиків, шахрайства та інші. У 151 випадку встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 398 порушень правил дорожнього руху, 60 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

8 вересня до Радомишльського РВ звернувся житель райцентру,повідомивши про те, що напередодні вночі з будинку, шляхом розбивання віконного скла, невідомим викрадено музичний центр.

Оперативники карного розшуку за підозрою у вчиненні злочину затримали 31-річного жителя м. Радомишля, в якого викрадене вилучено.

Того ж дня до Любарського РВ звернувся житель райцентру із заявою про те, що цієї ж ночі з будинку місцевої мешканки, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено його куртку, в якій знаходились 100 гривень та паспорт громадянина України на ім’я заявника.

За підозрою у вчиненні крадіжки правоохоронці затримали раніше засудженого 42-річного жителя с.Стрижівки.

9 вересня до Коростенського МВ міліції надійшло повідомлення від жительки м.Львова про те, що цієї ж ночі у квартирі своєї знайомої, де вона перебувала у гостях, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено гроші в сумі 1 тис. 500 гривень.

Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючого 35-річного жителя райцентру, в якого викрадене частково вилучено.

Наругу над могилою свого родича виявила жителька м.Києва на кладовищі в с.Чорнорудці Ружинського району. До міліції заявниця повідомила про викрадення металевої огорожі.

Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали раніше судимого 32-річного місцевого жителя, в якого викрадене вилучено.

Шановні громадяни! Працівники міліції постійно проводять роботу, спрямовану на виявлення та припинення фактів, пов’язаних з незаконними оборудками з металобрухтом, закриваючи нелегальні пункти прийому брухту чорного металу. Саме туди найчастіше громадяни здають викрадені металеві вироби, сподіваючись на сумнівний заробіток.

«Житомир-Онлайн»
 

 

You may also like...