Інформація ДАІ м. Києва на 13.09.2012

За 12 вересня співробітники столичної ДАІ задокументували 631 порушення ПДР з боку водіїв. Найбільш розповсюдженим порушенням залишається перевищення швидкості-322, керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння – 40, порушення правил проїзду пішохідних переходів-37, невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки-34, керування автомобілем без необхідних документів – 28 Крім того, за порушення ПДР в частині зупинки і стоянки, до відповідальності притягнуто 75 водіїв.

За минулу добу зареєстровано 8 ДТП в яких 11 осіб отримали травми. Серед потерпілих двоє дітей.  Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв із проханням бути уважними та обережними під час керування автомобілем, не забувати, що на вулицях діти. Наближаючись до пішохідних переходів – зменшуйте швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном. Також звертаємось до вчителів та батьків – нагадуйте дітям основні Правила дорожнього руху і не забувайте, що ваша поведінка на дорозі є найкращим прикладом для дитини. А обізнаність дітей в дорожній грамоті допоможе відвернути нещасні випадки та збереже життя і здоров’я.

ДАІ нагадує, що в столиці тривають профілактичні заходи під назвою «Увага! Діти на дорозі». Головною метою є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.
 
 Вчора, співробітники ДАІ зареєстрували 2 незаконних заволодіння транспортними засобами: Дніпровський район автомобіль «LexusLX470», н.з. АІ0027ВК, 2008 р.в., чорного кольору; Деснянський район а/м «ToyotaCorolla» , н.з. АА6717СА,  2006 р.в., сірого кольору. Прийнято міри розшуку.   Натомість, інспектори ДАІ виявили 6 автомобілів, що знаходились у розшуку.
 
 Крім того,  співробітниками полку ДПС ДАІ у Оболонському районі було затримано водія автомобіля «Chevrolet Lacetti», який з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення ПДР намагався дати хабара у сумі 400 гривень. Порушника було доставлено до райуправління.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...