Кримінальна хроніка Житомирщини на 18.09.2012

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби надійшло 330 повідомлень, 317 з яких із ознаками злочинів, серед них крадіжки чужого майна, факти незаконного обігу наркотиків, шахрайства та інші. У 125 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 192 порушень правил дорожнього руху, 15 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

17 вересня до Володарськ-Волинського РВ звернулась жителька райцентру із заявою про те, що цього ж дня, близько 9.00, із подвір’я її домогосподарства, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено велосипед вартістю 850 гривень.
Працівники чергового наряду міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючого 40-річного жителя с. Грабняки.

Минулої доби оперативники карного розшуку Новоград-Волинського МВ в ході проведення оперативно-розшукових заходів у райцентрі в домоволодінні 37-річного місцевого жителя виявили подрібнену зелену масу рослинного походження, вагою близько 10 грам. Наразі вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Дільничні інспектори міліції Бердичівського МВ під час проведення оперативно – профілактичних заходів в с. Сингаївці затримали автомобіль «Mersedes Benz» під керуванням 39-річного жителя м. Баранівки. Чоловік перевозив металобрухт вагою близько 300 кг без належних документів. Проводиться перевірка.

17 вересня до Овруцького РВ надійшло повідомлення від жителя с. Левкович про те, що уночі, з 2.00 до 3.00, у с. Словечному із його автомобіля "ВАЗ 2101", шляхом вільного доступу, невідомим викрадено чоловічу сумочку, в якій знаходились тисяча гривень, банківські картки, посвідчення водія та реєстраційний талон на автомобіль. Загальна сума збитку встановлюється.

Подібна історія трапилась і з жителем м. Козятина в м. Житомирі. Чоловік близько 9.30 звернувся до Богунського райвідділу міліції із заявою про крадіжку. Як розповів потерпілий, цього ж дня, у період з 9.00 до 9.10, в обласному центрі із його автомобіля "Газель", шляхом вільного доступу, невідомим викрадено 3 тис. 306 гривень.
На місця подій виїжджали слідчо-оперативні групи міліції, наразі тривають розшукові заходи.

Шановні громадяни, не забувайте, що залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, ви ризикуєте безпекою вашого майна. Замикайте двері авто, навіть якщо ви знаходитесь неподалік або відійшли на декілька хвилин. Подбайте про надійне місцезнаходження машини на час вашої відсутності або відпочинку.

Житомир Онлайн

You may also like...