До пяти років позбавлення волі засуджено жінку-наркокур’єра

На Сумщині за матеріалами СБУ засуджено громадянку Росії, яка намагалася контрабандним шляхом перемістити з України до Росії наркотичні та психотропні речовини. 

 У серпні ц.р. у Середино-Будському районі правоохоронці затримали 29-річну жінку, яка намагалася контрабандним шляхом перемістити до Росії майже 400 таблеток, що містять наркотичні засоби та психотропні речовини.

Правоохоронці затримали жінку під час спроби перетнути у пункті пропуску державний кордон. Заборонені до вільного обігу медикаменти правопорушниця приховала у верхньому одязі.

Згідно з вироком Середино-Будського районного суду Сумської області зловмисницю визнано винною у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.15, ч.1 ст.305; ч.1ст.309 (замах на вчинення контрабанди наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів, а також незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та засуджено до п’яти років позбавлення волі.

За номером 0-800-501-482 громадяни можуть звернутися до Служби безпеки України в разі наявності інформації щодо корупційних дій з боку державних службовців

Прес-центр СБ України

You may also like...