ДАІ столиці попереджає про ускладнення погодних умов

За інформацієюГідрометеоцентру в столиці і надалі спостерігатиметься ускладнення погодних умов. 27-28 грудня очікується підвищення температури, місцями налипання мокрого снігу.Аце безумовно ускладнить рух транспорту і пішоходів. У зв’язку з цим Державтоінспекція звертається до киян та гостей міста зважити на складні погодні умови і не залишати автомобілі на краю проїзної частини оскільки це значно ускладнює прибирання снігу.

ДАІ зауважує: для прибирання дорожньої мережі задіяні усі наявні ресурси. Столичні автодорівці продовжують очищати та вивозити сніг з автошляхів міста.

ДАІ ГУ МВС України в місті Києві організує службу нарядів ДПС підрозділів ДАІ на маршрутах відводу транспорту при виникненні заторів, а також сприятимуть створенню безпечних умов для безперешкодного пересування аварійних бригад і спеціалізованих формувань, задіяних у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

За таких погодних умов столична Державтоінспекція закликає водіїв під час руху бути максимально уважними та обережними, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

УДАІ м. Києва
 

You may also like...