Інформація ДАІ м. Києва на 27.12.2012

За 26 грудня співробітниками столичної ДАІ виявлено 549 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 103 відхилення від правил. Виявлено 33 водії, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Крім того виявлено 25 пішоходів-порушників.

За добу в столиці було зареєстровано 3 ДТП (з яких 1 – наїзд на пішохода), в яких 6 осіб отримали травми. Державтоінспекція вкотре звертається з проханням зважати на складні погодні умови і не залишати транспорт з порушенням правил, а також не паркувати автомобілі на тротуарах вулиць так як це значно ускладнює рух пішоходів та впливає на безпеку дорожнього руху. 

За добу зареєстровано 2 незаконних заволодіння транспортними засобами: Святошинський район, автомобіль «ГАЗ 330202-14», д.н. АА4781СА, 2006 р.в., білого кольору; Шевченківський район, автомобіль «BMW-525», д.н. RP43572, 1990 р.в., сірого кольору. Прийнято міри розшуку.

Працівниками ДАІ виявлено 3 раніше викрадених автомобілі. Автомобілі доправлено до райуправлінь міліції для подальшого з’ясування обставин. Крім того, в Печерському районі за незаконне зберігання наркотичної речовини затримано громадянина. Також співробітниками Державтоінспекції виявлено 4 громадянина, що торгували ялинками без необхідних для цього документів. Усіх правопорушників доставлено до райуправліннь міліції.

За прогнозом Гідрометеоцентру в столиці і надалі спостерігатиметься ускладнення погодних умов. А це безумовно ускладнить рух транспорту і пішоходів. У зв’язку з цим Державтоінспекція звертається до киян та гостей міста зважити на складні погодні умови і не залишати автомобілі на краю проїзної частини, оскільки це значно ускладнює прибирання снігу. Також ДАІ звертається з проханням до водіїв – до поліпшення дорожньої обстановки, по можливості, облишити поїздки на власному транспорті. ДАІ радить в умовах снігопаду рухатись з включеним ближнім світлом фар, а при зупинці включати аварійне світло.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...