Сводка о происшествиях на дорогах Киева

У середу, 6 лютого співробітники столичної ДАІ виявили 964 порушення Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 293 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків до відповідальності притягнуто 111 водіїв; без необхідних документів керували автівками – 21; за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 64 водії. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 37 водіїв.

 За минулу ДТП з потерпілими не зареєстровано.

Щоб уникнути ризику потрапити в ДТП, Державтоінспекція радить водіям бути уважними при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижувати швидкість, не об’їжджати транспорт, який зупинився перед «зеброю», а зупинитися і пропустити людей, які переходять дорогу.Також, необхідно своєчасно перевіряти технічний стан свого транспортного засобу, а також не залишати автомобілі там, де це заважатиме нормальному руху транспорту.

За минулу добу в столиці скоєно одне незаконне заволодіння у Дарницькому районі. Невстановлені особи викрали автомобіль марки «ЗАЗ СЕНС», н.з. АА4915РВ, 2011 р.в., сірого кольору. Прийнято міри розшуку.

Інспектори ДАІ міста Києва за незаконне зберігання наркотичних речовин затримали трьох осіб. Крім того, співробітники Державтоінспекції в Подільському районі затримали жінку, яка з хуліганських спонукань пошкодила автомобіль «DAAEWOO LANOS» іншого громадянина.

У Дніпровському районі за порушення правил дорожнього руху співробітники ДАІ зупинили автомобіль «RENAULT MAGNUM», що перевозив МАФ. При перевірці з’ясувалось, що водій перевозив цей вантаж без відповідних документів. Для подальшого з’ясування всіх обставин, затриманих доставили до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

 УДАІ Київ

 

 

You may also like...