На Харківщині працівники ДАІ за «гарячими слідами» затримали нетверезого автокрадія

Угону автомобіля могло би й не бути, аби не легковажність власника транспортного засобу. На щастя водія, правоохоронці спрацювали швидко, й нетверезий молодик, не встиг накоїти лиха.

Мешканець села Бабаї приїхав ввечері провідати стареньку родичку. Водій залишив свій автомобіль «ЗАЗ-Славута» поряд з будинком із ключами у замку запалення, мобільним телефоном, документами на автомобіль та іншими особистими речами. При цьому чоловік звернув увагу знайомого місцевого молодика напідпитку, який сидів на лавці біля сусіднього будинку. Однак безтурботно залишив авто відкритим.
Вийшовши через деякий час із домоволодіння, водій побачив, що ані його «залізного коня», ані хлопця вже немає. Зрозумівши, що його автомобіль викрали, водій відразу звернувся до міліції та повідомив приблизну вулицю, на якій може мешкати молодий чоловік. Не зволікаючи ні хвилини, працівники відділення Державтоінспекції та карного розшуку Харківського райвідділу міліції негайно розпочали розшук транспортного засобу.

Менше ніж за годину викрадений автомобіль «ЗАЗ-Славута» був знайдений з нетверезим угонщиком за кермом. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець, який ніде не працює та зловживає алкогольними напоями. Тепер йому доведеться відповідати перед законом за свій вчинок.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Харківської області)

You may also like...