Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21.08.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 269 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Портофранківського ВМ надійшла заява від адміністратора магазину, 1980 р.н., про те, що невідомий зловмисник з прилавку магазину скоїв крадіжку чотирьох пачок цигарок на суму понад 100 гривень. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Олександра, 1994 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

Співробітниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Київського РВ за збут марихуани затримано 24-річного Євгена. Вилучено паперовий пакет з наркотичною речовиною та направлено до НДЕКЦ.

 

До Хаджибеївського РВ із заявою звернулась Олена, 1975 р.н., про те, що невстановлений зловмисник проник до її будинку та намагався викрасти мобільні телефони та особистий одяг. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито одесита, 1970 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До Татарбунарського РВ із заявою звернулась жителька с. Дивізія, 1983 р.н., про те, що на винзаводі вона виявила крадіжку електропідйомника вартістю 1000 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Сергія, 1982 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від 17-річної Валентини, про те, що невідома жінка на вулиці вирвала з рук мобільний телефон та зникла в невідомому напрямку. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного злочину викрито місцеву жительку Олену, 1994 р.н., від якої отримано правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ – телефон. Розпочато кримінальне провадження за ст. 186 (грабіж) КК України.

 

До Портофранківського ВМ надійшла заява від Юлії, 1981 р.н., про те, що малознайомий на ім`я "Михайло" в липні 2013 р. зловживаючи довірою, шахрайським шляхом, заволодів мобільним телефоном та через деякий час під приводом ремонту заволодів грошима в сумі 1000 грн. у її сина, 1997 р.н., та досі телефон не повертає. Проведеними заходами у скоєнні злочину викрито Михайла, 1990 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

Працівниками Суворовського РВ викрито Олександра, 1974 р.н., який в серпні 2011 р, шахрайським шляхом, зловживаючи довірою під приводом збору документів та видачі посвідчення водія, заволодів у Івана, 1975 р.н., грошима в сумі 3600 грн. та до теперішнього часу гроші не повернув та документи не зробив.

 

Працівниками Болградського РВ в с. Залізничне зупинено мопед під керуванням жителя с. Табаки, 1983 р.н., у якого в багажному відсіку мопеда виявлено та вилучено 20 гр. марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

До Овідіопольського РВ надійшла заява від жительки с. Йосипівка, 1981 р.н., про те, що невідомий зловмисник через незачинені двері проник до її гаража, звідки викрав: газонокосилку та зварювальний апарат. В ході проведених заходів у скоєнні злочину викрито місцевого жителя, 1995 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

Працівниками Білгород-Дністровського МВ встановлено факт шахрайських дій з боку 31-річного жителя міста, який зловживаючи довірою громадян заволодів їх грошима в сумі 22700 грн. та роботи по виготовленню металопластикових виробів не виконав. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 (шахрайство) КК України.

 

До Київського РВ надійшло повідомлення від лікаря про те, що до медичного закладу з тілесними ушкодженнями доставлено 22-річного та 23-річного одесита. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що тілесні ушкодження чоловіки отримали під час конфлікту з невідомим на Адміральському проспекті. Вжитими заходами було викрито 37-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Людмили, 1958 р.н., про те, що невідомий зловмисник з її дачного будинку викрав бензопилу та електричну дриль. Сума матеріального збитку склала 2000 гривень. В ході проведення слідчих дій у скоєнні даного злочину викрито місцевого жителя 20-річного Максима, від якого отримано правдиві свідчення.

 

Співробітниками Роздільнянського РВ за підозрою у скоєні злочину затримано Сергія, 1978 р.н. В ході слідчих дій встановлено, що затриманий шляхом підбору ключа проник до будинку 33-річного Олександра, звідки здійснив крадіжку пили «Дружба», електричної плити та постільної білизни.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...