Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 28.08.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 298 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Біляївського РВ надійшло повідомлення від лікаря районної лікарні про те, що до медичного закладу доставлено жителя с. Березань, 1981 р.н., з тяжкими тілесними ушкодженнями. Виїздом слідчо-оперативної групи викрито його співмешканку, 1989 р.н., від якої отримано правдиві свідчення, що нанесла тілесні ушкодження своєму співмешканцю в ході сварки. Триває перевірка. 

До Ізмаїльського МВ надійшло повідомлення, що до міської клінічної лікарні доставлено жительку с. Ларжанка, 1982 р.н., з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що дані тілесні ушкодження вона отримала від свого співмешканця, 1971 р.н., під час розпиття спиртних напоїв та раптово виниклої сварки. 

Працівниками Болградського РВ викрито місцевого жителя, 1972 р.н., який з магазину приватного підприємця, 1985 р.н., скоїв крадіжку ноутбука вартістю 6000 грн. Від порушника отримано правдиві свідчення та вилучено речовий доказ. 

Працівниками Шевченківського ВМ в ході оперативно-розшукових заходів викрито одесита, 1995 р.н., та жителя м. Іллічівськ, 1994 р.н., які відкрито заволоділи у одеситки золотим ланцюжком з хрестиком та кулоном вартістю 4000 грн. 

До Ізмаїльського МВ надiйшла заява від Марії, 1941 р.н., про те, що Євген, 1980 р.н, проник до її житлового будинку, де погрожуючи фізичною розправою, відкрито заволодів її грошима. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Євгена, 1980 р.н, жителя м. Ізмаїл, від якого отримано правдиві свідчення. 

Працівниками Березівського РВ на автовокзалі зупинено жителя с. Червоноволодимирівка, 1984 р.н., у якого виявлено набої від дрібнокаліберної гвинтівки в кількості 14 штук калібру 5,6 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ. 

Працівниками Болградського РВ при проведенні санкціонованого обшуку по кримінальному провадженню за ч.3 ст. 185 КК України у місцевого жителя, 1993 р.н., було виявлено та вилучено 15 гр. марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ. 

Працівниками Ізмаїльського РВ в ході оперативно-розшукових заходів викрито місцевого жителя, 1993 р.н., який шляхом віджиму металопластикового вікна, проник до будинку, Тетяни, 1979 р.н., звідки скоїв крадіжку телевізора та чавунного казана. 

Працівниками Шевченківського ВМ викрито Олега, 1995 р.н., який відчинивши двері автомобілю, який належить Валентині, 1956 р.н., та з пасажирського сидіння відкрито викрав її сумку в якій знаходились гроші та два мобільні телефони. 

До Київського РВ надійшла заява від представника банківської установи про те, що у відділенні вказаного банку чоловік, який намагався взяти позику, надав підробну довідку про доходи. Вжитими заходами викрито Леоніда, 1989 р.н., який надав правдиві свідчення. Чоловіка відпущено під зобов’язання. 

При патрулюванні м. Котовськ працівниками загону спецпризначення ДАІ для перевірки документів було зупинено 26-річного водія автомобіля марки «БМВ-318» та виявлено, що технічний паспорт на автомобіль має явні ознаки підробки. Авто поміщено на штраф майданчик, проводиться перевірка. 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Сергія, 1952 р.н., про те, що в період з березня по червень 2012 року невідомий зловмисник шляхом вільного доступу з його підсобного приміщення здійснив крадіжку турбінки вартістю 500 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного злочину викрито 21-річного жителя сусіднього села, від якого отримано правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...