Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 23.12.2013

За 22 грудня співробітники столичної ДАІ виявили 612 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 243 відхилення від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто 101 водій, без необхідних документів керували автівками – 24; порушень правил проїзду перехресть – 7. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 38 водіїв.

За добу в столиці зареєстровано 4 ДТП, в яких 7 осіб отримали травми. Також, Державтоінспекція міста звертає увагу водіїв на особливості керування транспортними засобами в умовах мряки, дощу, снігу тощо. У зв’язку з цим, закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, а в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрів, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до втрати контролю над автомобілем.

В неділю інспектори ДАІ в Солом’янському районі столиці затримали водія автомобіля Mercedes-Benz 410, який перевозив 20 ялинок без відповідних документів. Для з’ясування обставин, затриманого доставили до райуправління міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...