Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 24.12.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 201 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Хмельницького ВМ надійшла заява від Олексія, 1986 р.н., про те, що невідомий викрав у нього кошачий інвентар та мармуровий стіл вартістю 1000 грн. Вжитими заходами у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито Ігоря, 1970 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Київського РВ надійшла заява від старшого зміни служби контролю торгівельного центру, 1986 р.н, про те, що невстановлений зловмисник з прилавку викрав дві пари спортивних штанів вартістю 280 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Олександра, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Саратського РВ в ході санкціонованого обшуку за місцем мешкання жителя с. Пасічне, 1983 р.н., було виявлено та вилучено два фрагменти полімерної пляшки з залишками речовини рослинного походження, три фрагменти металевого паперу з залишками речовини рослинного походження, газетний пакунок з речовиною рослинного походження. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Під час відпрацювання території обслуговування працівниками Котовського МВ було затримано групу осіб віком від 21 до 26 років, які, перебуваючи у нетверезому стані і знаходячись у громадському місці, висловлювались нецензурною лайкою на адресу перехожих та працівників міліції, на зауваження не реагували. На законну вимогу працівників міліції проїхати до міськвідділу міліції для складання протоколу, чинили супротив. Правопорушники притягнуті до адміністративної відповідальності за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції) кодексу України про адміністративні правопорушення. За фактом хуліганства слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ надійшла заява від директора підприємства щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка пошкодивши вікно з приміщення офісу таємно викрала два комп’ютерних монітора, два мобільних телефонна, два ноутбука та системний блок. Сума матеріального збитку склала 20 тисяч гривень. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку було викрито 33-річного жителя Одеської області, від якого було отримано правдиві свідчення у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського ВМ звернувся із заявою 23-річний Олександр щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка, шляхом вільного доступу через незачинені квартирні двері, викрала ноутбук, портативний DVD та два мобільних телефони. Потерпілому було завдано матеріальної шкоди на суму 6000 гривень. В ході відпрацювання заяви правоохоронцями було викрито раніше засудженого 23-річного жителя Одеської області. Молодик зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...