Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11-12.01.2014

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 261 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Приморського РВ надійшла заява від студента вузу, 1992 р.н., про те, що малознайомі, які знаходились у нього в гостях, побили його та відкрито заволоділи його ноутбуком, мобільним телефоном, гаманцем з грошима та банківською карткою. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку у вчиненні кримінального правопорушення викрито Дениса, 1982 р.н., Катерину, 1994 р.н., та Олену, 1990 р.н., від яких отримано правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ – ноутбук. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Приморського РВ викрито Віктора, 1995 р.н., який, в ході сварки за місцем свого мешкання, наніс одеситці, 1970 р.н., ножові поранення, від яких вона померла. Підозрюваного затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінально-процесуального кодексу України.

 

До Хаджибеївського ВМ надійшла заява від 43-річної одеситки про вжиття заходів до колишнього чоловіка, 1971 р.н., який, перебуваючи за місцем проживання, наніс їй тілесні ушкодження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за с.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Великомихайлівського РВ в смт. В-Михайлівка викрито жителя смт. Цебриково, 1961 р.н., у якого виявлено та вилучено понад 30 гр. марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

Працівниками Іллічівського МВ затримано Павла, 1987 р.н., у якого в ході особистого огляду вилучено поліетиленовий пакет з речовиною зеленого кольору. Вилучене направлено на дослідження, затриманого відпущено під зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Іллічівського МВ притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 173-2 КУпАП – вчинення насильства в сім’ї, місцевого мешканця Миколая, 1963 р.н., який вчинив сімейну сварку з дружиною.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...