Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 18.03.2014

З початку року в столиці за керування у нетверезому стані інспектори ДАІ від керма відсторонили більше 2 тисяч водіїв

В столиці, за 17 березня інспектори ДАІ виявили 35 порушень Правил дорожнього руху. За керування транспортними засобами без необхідних документів до віповідальності притягнуто – 13 водіїв. Також виявлено 18 керманичів, які перебували в стані алкогольного сп’яніння. З початку року за це правопорушення відсторонено від керування 2203 водія.

У понеділок, зарестровано 6 ДТП, в яких 3 людини загинули та 9 отримали травми. Державтоінспекція звертає увагу на те, що в столиці почастішали випадки ДТП, внаслідок наїздів на перешкоду (залізобітонні відбійники, бордюрні камені, бетонні огорожі). Шановні водії! Будьте уважними та обережними, дотримуйтесь швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування.

Зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Святошинський район – автомобіль «Daewoo Lanos», номерний знак ВМ4056АК, 2008 року випуску, сірого кольору; Дніпровський район – а/м «Chevrolet Aveo», номерний знак АА7428ВЕ, 2005 року випуску, синього кольору; Подільський район – а/м «Chevrolet Epica», н.з. АА4388НІ, 2008 р.в., сірий. Прийнято міри розшуку.

Зокрема, у Солом»янському районі працівники міліції за незаконне заволодіння автомобілем затримали громадянина, який 17 березня з вулиці Виборзької скоїв крадіжку «Dacia Logan». Для з»ясування всіх обставин чоловіка доставлено до райуправління міліції.

У понеділок, інспектори ДАІ в Подільському районі за навмисне пошкодження автомобіля «Фольксваген» затримали громадянина. А в Дніпровському районі було затримано чоловіка, який скоїв крадіжку особистих речей в іншого громадянина. Також в Святошинському районі працівники ДАІ затримали чоловіка, який шахрайським шляхом заволодів автомобілем «Chevrolet Aveo». Затриманих доставлено до райуправлінь міліції.

 

УДАІ м. Київ
 

You may also like...