Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 229 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Віталія, 1979 р.н., про те, що малознайомий чоловік шахрайським шляхом, під приводом відправки в рейс, заволодів його грошима в сумі 16800 гривень. Вжитими заходами викрито Євгена, 1982 р.н., від якого отримані правдиві свідчення.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 49-річна мешканка с.Утконосівка, яка повідомила, що невідома особа проникла в приміщення медичного кабінету школи-інтернату, звідки з жіночої сумочки викрала грошові кошти в сумі 500 гривень. Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено 16-річного мешканця с.Кислиця, який надав правдиві свідчення у скоєнні крадіжки. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито 29-річного одесита, який перебуваючи в магазині, пред’явив паспорт громадянина України виданий на ім’я іншої особи, в котрий заздалегідь вклеїв свою фотокартку та взяв два велосипеди на прокат. Сума матеріального збитку склала шість тисяч гривень. Правопорушник зізнався правоохоронцям у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За подібні діяння йому загрожує покарання згідно ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі ведеться слідство.

Працівниками Ширяївського РВ викрито 41-річного жителя с. Петрівське, у якого виявлено та вилучено незареєстровані: гвинтівку, калібру 5,6 мм, з оптичним прицілом, п’ять патронів калібру 5,6 мм, мисливську одноствольну рушницю, 16-калібру, банку пороху ємкістю 70 гр. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Відкрито кримінальне провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Суворівського РВ надійшла заява від 27-річної місцевої жительки, яка повідомила про те, що невідомі особи шляхом ривка, відкрито заволоділи її золотими прикрасами та сумкою з особистими речами. Сума матеріального збитку становить 9500 гривень. За гарячими слідами правоохоронцями викрито 22-річного Олександра та 25-річного Олексія, від яких отримано правдиві свідчення у скоєнні злочину. Зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...