На Дніпропетровщині майже вдвічі зменшилась кількість кримінальних проваджень

Протягом І півріччя поточного року Головним управлінням Міндоходів у Дніпропетровській області розслідувалось 490 кримінальних проваджень за порушення у сфері податкових відносин, що майже в два рази менше, ніж в січні – червні 2013 року.

 Досудове розслідування закінчено з 211 кримінальних проваджень, з яких 163 закрито, а 48 скеровано до суду. З обвинувальним актом до суду направлено 37 проваджень; 11 кримінальних проваджень слідчими скеровано до суду для вирішення питання про звільнення особи від кримінальної відповідальності, з яких 6 проваджень – на підставі ч.4 ст.212 Кримінального кодексу України, у зв’язку із відшкодуванням збитків під час досудового розслідування.

Крім того, протягом січня – червня поточного року за підслідністю до інших органів слідчими скеровано 68 кримінальних проваджень, приєднано до інших проваджень – 20.

Завдяки розслідуваним справам слідчими Міндоходів Дніпропетровщини з початку року відшкодована сума нанесених державі збитків у розмірі 11 мільйонів 258 тисяч гривень. Також, накладено арешт на майно порушників у сумі 4 мільйони 851 тисяча гривень.

Прес-служба Головного управління  Міндоходів у Дніпропетровській област

You may also like...