Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 05.09.2014

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 5 вересня

4 серпня до Васильківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги в смт. Васильківка, із проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини доставлений непрацюючий чоловік 1961 р.н. Працівниками міліції встановлено, що 04.09.2014. о 20.30 за місцем свого мешкання в одному з будинків по вул. Будьонного потерпілий вживав алкогольні напої спільно з непрацюючою жінкою 1967 р.н., в ході чого між ними раптово виникла сварка під час якої вона кухонним ножем спричинила потерпілому два удари в область черевної порожнини. Знаряддя злочину – кухонний ніж, вилучено. Зловмисниця – затримана. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

4 серпня до Марганецького міського відділу міліціїв звернувся чоловік 1970 р.н. Заявник повідомив про те, що 20.08.2014 о 23.00 біля вул. Ворошилова невідомий, шляхом ривка з шиї, заволодів ланцюжком з жовтого металу. Сума збитку склала 1 тис. 300 грн. За вчинення злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1986 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

4 серпня до Бабушкінського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся непрацюючий місцевий житель 1992 р.н. Заявник повідомив про те, що по вул. Гладкова двоє невідомих, шляхом ривка з рук, заволоділи мобільним телефоном та планшетом. За вчинення злочину по «гарячих слідах» встановлені та затримані непрацюючі чоловіки 1987 та 1994 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисники загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Працівниками Інгулецького райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж у жінки 1981 р.н., який мав місце 27.08.2014 встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1992 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Нікопольського міського відділу міліції за грабіж у чоловіка 1955 р.н., який мав місце 24.08.2014 затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1979 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Нікопольського міського відділу міліції за грабіж у чоловіка 1937 р.н., який мав місце 07.06.2014 встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1991 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Дзержинського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж який мав місце 27.08.2014 встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1981 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліціїий за грабіж у чоловіка 1984 р.н., який мав місце 04.08.2014 встановлені та затримані непрацюючі чоловіки 1994 та 1994 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисники загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...