Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10-11.06.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 300 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

10 червня до Приморського відділу поліції надійшла заява від 20-річного юнака про те, що в період часу з 01.00 по 02.00 невідома особа шляхом вільного доступу через відчинені двері проникла до ії помешкання, звідки викрала два ноутбуки, мобільний телефон та наручний годинник. Сума завданого матеріального збитку складає близько 30000 гривень. Проведеними оперативно-розшуковими заходами було викрито 39-річного раніше засудженого одесита, який надав правдиві свідчення про вчинення вказаного злочину. У підозрюваного вилучено речові докази, його затримано в порядку ст.208 КПК України.

До Приморського відділу поліції надійшла заява одесита 1971 р.н. про те, що 10.06.2017 р. о 00.35 двоє невідомих злочинців на вул. Малій Арнаутській під загрозою застосуванням фізичного насилля відкрито заволоділи його сумкою з одягом та навушниками. В ході проведення оперативно-розшукових заходів було викрито раніше засудженого 40-річного киянина та 32-річного одесита, від яких були отримані правдиві свідчення про скоєння кримінального правопорушення.

До Чорноморського відділення поліції надійшла заява чоловіка 1965 р.н. про те, що 10 червня невідома особа шляхом вільного доступу через незачинене вікно намагалась проникнути до його квартири. В ході оперативно-розшукових заходів було затримано раніше судимого 31-річного чоловіка, який намагався обікрасти квартиру заявника. Затриманому повідомлено про підозру у скоєні злочину.

До Таїровського відділенння поліції надійшла заява 38-річної жінки, мешканки м. Київ, про те, що 10 червня невстановлена особа, знаходячись на яхті по вул. З. Космодем’янської, шляхом вільного доступу таємно викрала грошові кошти, водійське посвідчення та свідоцтво про реєстрацію автівки. Сума завданого матеріального збитку складає близько 40000 гривень. Вжитими оперативно-розшуковими заходами було викрито 25-річного юнака, від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння ним злочину.

Працівниками Суворовського відділу поліції викрито 21-річного мешканця Лиманського району, раніше засудженого, який 25 грудня, застосувавши фізичне насильство, відкрито заволодів золотим ланцюжком із хрестиком. Сума завданого матеріального збитку – 6000 гривень. Від затриманого отримані правдиві свідчення.

Працівниками Березівського відділенння поліції в ході проведення профілактичних заходів в с. Ряснопіль у 55-річного місцевого мешканця було виявлено факт вирощування 17 кущів, зовні схожих на коноплю. Виявлені рослини вилучені та направлені до НДЕКЦ для проведення експертизи.

Працівниками батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області 10 червня під час патрулювання на вул. Добровольського кут вул. Марсельської було зупинено 20-річного чоловіка, у якого виявлено та вилучено предмет, схожий на кастет.

Працівниками групи швидкого реагування Ізмаїльського відділу поліції 10 червня в м. Ізмаїлі, біля магазину, у 53-річного чоловіка в ході поверхового огляду було виявлено та вилучено металевий предмет, схожий на револьвер. Вилучене направлено до НДКЕЦ на експертне дослідження. Чоловіка допитано та відпущено під зобов’язання.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...