Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 190 заяв та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Марини, 1977 р.н., про те, що невідомі особи проникли до її квартири та таємно викрали побутову техніку і золоті вироби. Сума збитку становить 15000 грн. Вжитими заходами викрито двох 19-річних одеситів, від яких отримано правдиві свідчення.

працівниками Южненського МВ під час складання адміністративного протоколу за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях у відношенні 25-річного мешканця міста було проведено особистий огляд його речей. В ході огляду було виявлено паперовий згорток з темно-зеленою речовиною рослинного походження, зовні схожою на марихуану. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вилучену речовину направлено до НДЕКЦ.

До Роздільнянського РВ звернувся 21-річний Олег, який повідомив, про те, що невідомий зловмисник шляхом розбиття віконного скла проник до його будинку, звідки викрав плазмовий телевізор, супутниковий тюнер та антену. Збиток становить 3200 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 17-річного жителя Іванівського району, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В ході відпрацювання заяви працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито 25-річну Надію, яка вчинила крадіжку мобільного телефону. Затримана зізналися у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Наразі її допитано та відпущено під зобов’язання. Вказані дії караються згідно статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками Приморського РВ викрито Бориса, який з фасаду будинку вчинив крадіжку телефонного кабелю. Затриманий визнав свою провину. На теперішній час правопорушника допитано та відпущено під зобов’язання.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся мешканець міста, 1956 р.н., який повідомив, що невідома особа проникла на подвір’я житлового будинку, звідки викрала спальну палатку. Вжитими заходами викрито ізмаїльчанина, 1989 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у скоєнні злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернулась пенсіонерка із заявою про те, що невідома особа викрала із її помешкання гроші в сумі 450 грн. Вжитими заходами було викрито 16-річного жителя міста. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України, триває слідство.

До Ізмаїльського МВ із заявою звернулась мешканка міста, 1944 р.н., яка повідомила, що невідома особа з будинку за місцем її мешкання скоїла крадіжку грошей в сумі 200 грн. Вжитими заходами було викрито ізмаїльчанина, 1998 р.н. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...