Інформація ДАІ м. Києва на 17.04.2012

За 16 квітня 2012 року співробітниками ДАІ було виявлено 559 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 397; порушення правил проїзду перехресть – 6; порушення ПДР пішоходами – 6.

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за добу виявлено 43 порушення. У поточному році за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 1690 рішень, у 572 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.

 

За минулу добу зареєстровано 2 ДТП (1 наїзд на пішохода), в яких 2 особи отримали травми. Столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням під час керуванням автомобілем бути уважними і обережними, особливо біля шкіл. Наближаючись до пішохідних переходів – зменшувати швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном.
 
З початком весняно-літнього сезону на автодорогах зростає кількість двоколісних транспортних засобів: скутери, мотоцикли та велосипеди. Саме ця категорія учасників дорожнього руху – найбільш уразлива і у разі виникнення ДТП є менш захищеною. Щоб уберегти себе від біди необхідно неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та не забувати про уважність та обережність за кермом. Столична Державтоінспекція звертається до всіх водіїв двоколісних транспортних засобів: щоразу сідаючи за кермо не нехтуйте правилами безпеки – одягайте шолом та відповідні захисні засоби.
 
Скоєно незаконне заволодіння: Деснянський район автомобіль «Опель Рекорд», н.з. І2207КІ, 1982 року випуску, синього кольору. Прийнято міри розшуку.
 
У центрі столиці  до ЄВРО-2012, буде перекрито  рух  транспорту.
 
 Столична Державтоінспекція повідомляє, що у зв’язку з відкриттям фан-зони до Євро-2012, з 28 травня по 7 липня буде перекрито вулицю Хрещатик від Інститутської до Б. Хмельницького. З метою належної підготовки та проведення Заходу, згідно з розпорядженням КМДА від 30 березня 2012 року №512, рух транспорту на Хрещатику буде перекрито з 00:00 годин 28 травня до 1:00 годин 7 липня на відрізку від вул. Інститутської до вул. Богдана Хмельницького. Рухатись на цьому відрізку можуть лише спеціальні машини та акредитований  транспорт.
 
Столична Державтоінспекція нагадує, що в столиці по 20 квітня триватиме комплекс профілактичних заходів під назвою «Залізничний переїзд». За порушення правил проїзду залізничних переїздів з початку нинішнього року на водіїв складено 315 адмінпротоколів.
 
Крім того триває весняний комісійний огляд вулично-дорожньої мережі Києва. Спільно з представниками КК «Київавтодор», КП «Київпастранс» та інших зацікавлених структур по 20 квітня проводититиметься комісійне обстеження стану утримання дорожньо-транспортних споруд і вулично-дорожньої мережі, об’єктів дорожнього сервісу, а також облаштування аварійно-небезпечних ділянок і місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків схемам організації дорожнього руху. За результатами проведених обстежень будуть складені акти, визначені терміни усунення виявлених недоліків та проінформовані органи виконавчої влади і служби автомобільних доріг.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.
 

 

You may also like...