Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 04.02.2015

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 4 лютого

 

3 лютого до лікарні Кривого Рогу з проникаючою колото-різаною раною живота та непроникаючою різаною раною поясничної області було доставлено безробітного 32-річного місцевого жителя. За вчинення злочину, встановлений та доставлений до райвідділу 42-річний місцевий житель, який о 20.00 знаходився на сходовому майданчику п’ятого поверху, біля квартири потерпілого. Після спільного розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка в ході якої зловмисник складеним ножем, спричинив потерпілому вищевказані тілесні ушкодження. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 

3 лютого працівниками Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління біля будинку по вул. Героїв Сталінграду у безробітного, 33-річного місцевого жителя було вилучено запал до ручної гранати «Ф-1». Ведеться слідство.

 

3 лютого працівники АНД РВ Дніпропетровського міського управління в ході проведення санкціонованого обшуку в будинку по вул. Мінусинська, у безробітного, раніше судимого 29-річного господаря, було вилучено запал до ручної гранати «РГД-5». Ведеться слідство.

 

В ході проведення слідчих заходів за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень 28-річному громадянину, за вчинення злочину був доставлений до райвідділу розшукуваний безробітний, 23-річний місцевий житель. Зловмисник 8 січня о 03.00 знаходячись в кафе-барі по вул. Центральна, у смт. Межова, після спільного вживання спиртних напоїв з потерпілим, на грунті раптово виниклих неприязних відносин, вчинив сварку, під час якої дерев’яною палицею побив його по голові та тулубу, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, перелому зводу та основи черепу. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 

За грабіж у 27-річного громадянина, який мав місце 29 листопада 2014 року в м. Дніпропетровську був встановлений та опитаний безробітний, 18-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...