Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 18.02.2015

У столиці 17 лютого працівники ДАІ виявили 332 порушення правил дорожнього руху. 

За добу, інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 83-х водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, без необхідних документів за кермо сіли 22 водії. Крім того, за керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 22-х водіїв. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 42 керманича та виявили 43 пішоходи-порушники.

У вівторок в столиці зареєстровано 1 ДТП (наїзд на пішохода), в якій одна людина отримала травми.

За прогнозом Гідрометцентру 19 лютого в столиці очікуються хмарність та опади у вигляді мокрого снігу. Столична Державтоінспекція звертається до киян і гостей міста зважати на погодні умови, дотримуватись правил дорожнього руху. Також Державтоінспекція радить рухатися з включеним ближнім світлом фар, а при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію. Крім того, наближаючись до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму.

За добу у Києві зареєстровано три незаконних заволодіння транспортними засобами. Так одразу два автомобілі було викрадено у Дарницькому районі: з вулиці А.Ахматової – автомобіль «TOYOTA VENZA», н.з. АН9941НК, 2011 р.в., білого кольору та з вулиці Княжий Затон – «TOYOTA LAND CRUISER 200», н.з. АН9777НХ, 2012 р.в., чорного кольору. Також у Подільському районі з Андріївського узвозу викрадено ще один автомобіль «LEXUS GX 460», н.з. АА1222НА, 2013 р.в., коричневого кольору. Вжиті заходи розшуку.

Натомість працівниками полку ДПС ДАІ у Дарницькому районі був зупинений а/м «VOLKSWAGEN LT32». Під час перевірки встановлено, що даним автомобілем незаконно заволоділи невстановлені особи 12 вересня 2014 року. Крім того, у Святошинському районі інспектори ДАІ затримали водія автомобіля «AUDI Q7», в якого вилучено свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, що викликає сумнів у його дійсності. Правопорушників доставлено до райуправлінь міліції.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохідний перехід», «Рядність», «Перевезення продукції тваринного походження», «МАФ» та «Акциз».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ в м. Києві

You may also like...