Кримінал у Луганській області: Розбій, безвісти зниклі, незаконне заволодіння автотранспортом

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 2 квітня 2015 року

Грабіж

До Рубіжанського міськвідділу міліції від 33-річної місцевої мешканки надійшла заява про те, що 31 березня невідома особа у районі будівлі колишньої державно-пожежної рятувальної частини по вул. Студентській відкрито заволоділа сумкою заявниці з мобільним телефоном. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники міськвідділу у скоєнні злочину обґрунтовано підозрюють 39-річного чоловіка. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваного.

Незаконне заволодіння автотранспортом

1 квітня до Новоайдарського райвідділу міліції звернувся 54-річного житель с. Бахмутівка із заявою про те, що наприкінці листопада 2014 року невідомі особи, одягнуті у камуфльований одяг, під загрозою застосування автоматичної зброї, незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ-2121» «Нива» д/з ВВ 6464 АІ, білого (металік) кольору. Даний факт зареєстровано.

Злочини проти громадської безпеки

1 квітня на блокпосту «Лисичанськ-Гірське» був затриманий 34-річний житель пгт. Нижнє, який бере активну участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Розбій

1 квітня до Старобільського райвідділу міліції від керівництва Луганського обласного центру соціально-психологічної допомоги надійшла заява про те, що на початку липня 2014 року представники незаконного збройного формування «ЛНР» захопили будівлю, документацію та майно центру у смт. Слов’яносербськ. Даний факт зареєстровано.

Безвісти зниклі

1 квітня до Новоайдарського райвідділу міліції від 77-річної жінки надійшла заява про те, що з 31 липня 2014 року вона втратила зв’язок з онуком, військовослужбовцем ЗСУ 1988 р.н.

Того ж дня до Новоайдарського райвідділу міліції надійшла заява від 45-річної жінки про те, що у ніч на 1 квітня пішла з дому та до теперішнього часу не повернулась гр. Крюкова Л.І.,1946 р.н.
Дані факти зареєстровані. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклих.

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

You may also like...