Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02.04.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 217 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Білгород-Дністровського МВ звернувся 23-річний житель міста з заявою про те, що біля лікарні до нього підійшов незнайомий чоловік та, під приводом зателефонувати, заволодів його мобільним телефоном. Вжитими заходами в скоєнні злочину викрито 37-річного місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення. Викрадене майно повернуто потерпілому. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Котовського МВ звернувся пенсіонер, який повідомив про те, що з його гаражу невідома особа викрала мішок битого горіха. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито 30-річного місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Київського РВ надійшла заява від 30-річного одесита про те, що невідомий чоловік, знаходячись в торгівельному центрі, скоїв крадіжку блендера, вартістю майже три тисячі гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 34-річного Олександра, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 49-річний житель села Утконосівка, який повідомив, що невідома особа проникла до підсобного приміщення, звідки скоїла крадіжку посуду та м’яса. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито двоє 18-річних односельців потерпілого. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Малиновського РВ викрито 22-річного Миколу, який шляхом ривка відкрито заволодів мобільним телефоном 35-річної жительки міста. Сума матеріального збитку становить 500 гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Триває слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...