Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06.04.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 222 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Малиновського РВ викрито 51-річного Павла, який скоїв крадіжку пральної машинки та мотору від холодильника 43-річної Наталії. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Триває слідство.

 

Дільничним інспектором Котовського МВ викрито двох непрацюючих місцевих жителів, віком 18 та 25 років, які викрали кришку від каналізаційного люку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Володимира, 1938 р.н., про те, що невідомі зловмисники через вікно проникли до його будинку, звідки скоїли крадіжку його майна. Сума матеріального збитку становить 4000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 19-річного Володимира, від якого надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 48-річна Надія, яка повідомила про те, що невідома особа, шляхом пошкодження металопластикового вікна, проникла до її будинку, звідки викрала ноутбук. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 30-річного жителя міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В рамках проведення місячника добровільної здачі зброї 59-річний Іван добровільно здав до Котовського МВ належну йому мисливську рушницю марки ТОЗ-БМ 16 калібру для подальшої утилізації.

 

Працівниками Малиновського РВ викрито 17-річного місцевого жителя, який скоїв крадіжку мобільного телефону 21-річної Інеси. Сума матеріального збитку становить 12000 гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

До Ізмаїльського МВ з заявою звернулась 19-річна Христина, яка повідомила про те, що невідома особа проникла до квартири за місцем її мешкання, звідки скоїла крадіжку ноутбука. Вжитими заходами викрито 19-річного Євгена. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

При проведенні санкціонованого обшуку в домоволодінні місцевого жителя працівниками карного розшуку Котовського МВ виявлено і вилучено автомобільні прилади, які були викрадені з автомобіля 55-річного Володимира. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей Приморського РВ викрито раніше засудженого 26-річного одесита, який, перебуваючи в приміщенні комп’ютерного клубу скоїв крадіжку монітору. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівники полку патрульної служби, під час патрулювання території Приморського РВ, на центральному автовокзалі викрили 54-річного жителя Дніпропетровської області, у якого при собі знаходився паперовий згорток та пластикова коробка з речовиною рослинного походження зеленого кольору. Також у чоловіка правоохоронці вилучили металевий предмет, зовні схожий на ніж. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення відповідних експертиз. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...