Кримінальні правопорушення та події у Луганській області станом на 16 квітня

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 16 квітня 2015 року

 Злочини проти громадської безпеки

 До Сєвєродонецької міської лікарні з тілесними ушкодженнями доставлений 38-річний військовослужбовець ЗСУ. У ході перевірки встановлено, що тілесні ушкодження чоловік отримав 15 квітня приблизно о 01.30 під час обстрілу зі стрілецької зброї невідомими особами блокпосту поблизу с. Новотошківка Попаснянського району. Даний факт зареєстровано. Проводиться подальша перевірка.

15 квітня співробітники УДАІ УМВСУ в Хмельницькій області на блокпосту на виїзді з м. Кремінна до Красного Лиману Донецької області затримали 25-річного жителя с. Хрестище (Донецька область), який причетний до незаконного бандформування та розшукується Слав’янським РВ ГУМВСУ в Донецькій області. Даний факт зареєстровано.

Вилучення підробленого документу

14 квітня співробітники міліції ГУМВСУ у Луганській області на блокпосту «Лисичанськ – Гірське» у ході перевірки документів затримали двох мешканок м. Стаханов (1971, 1978 р.н.), які надали перепустки для в’їзду у зону АТО з ознаками підробки. Дані факти внесені до ЄРДР і кваліфіковані за ч. 1 ст. 358 КК України.

Тілесні ушкодження

15 квітня до міської лікарні м. Щастя з кульовим пораненням грудної клітини був госпіталізований 35-річний місцевий мешканець. Виїздом на місце події співробітники Новоайдарського райвідділу міліції встановили, що потерпілий отримав тілесні ушкодження на вул. Радянській м. Щастя у ході словесної сварки з невідомим чоловіком. Даний факт зареєстровано. Вживаються заходи щодо встановлення та затримання особи, яка скоїла правопорушення.

Хуліганство

15 квітня до Старобільського райвідділу міліції від жителя с. Проїждже 1964 р.н. надійшла заява про те, що 11 квітня на його подвір’ї (вул. Молодіжна) 34-річний сусід металевою трубою спричинив заявнику тілесні ушкодження. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 4 ст. 296 КК України.

Незаконне заволодіння автотранспортом

14 квітня до Старобільського райвідділу міліції від 40-річного жителя м. Стаханов по пошті надійшло повідомлення про те, що в листопаді 2011 року у м. Луганську він передав у тимчасове користування свій автомобіль «ВАЗ-2108», д/з ВВ 7841 ВО своєму знайомому 1980 р.н., який до теперішнього часу не повернув транспортний засіб. Даний факт зареєстровано.

Вилучення боєприпасів

14 квітня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Управління карного розшуку ГУМВС України у Луганській області у будинку 35-річного жителя у с. Нижньотепле Станично-Луганського району виявили та вилучили гранату «РГД-5». Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження.

Вилучення наркотиків

15 квітня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Старобільського райвідділу міліції у будинку за місцем мешкання 44-річного чоловіка у с. Чмирівка виявили та вилучили 10 мл опію.
15 квітня співробітники Сєвєродонецького міськвідділу міліції спільно з військовослужбовцями НГУ біля будинку по пр. Хіміків у 37-річного місцевого мешканця виявили та вилучили 6 грамів марихуани.

Дані факти зареєстровані. Вилучене спрямовано на дослідження.

Безвісти зниклі

15 квітня до Рубіжанського міськвідділу міліції від 39-річної місцевої мешканки надійшла заява про те, що з 27 березня 2015 року вона втратила зв’язок зі своїм чоловіком гр. Рудим В.В., 1975 р.н., який поїхав на заробітки до Белгородської області РФ.

Того ж дня до Рубіжанського міськвідділу міліції від 48-річної жінки надійшла заява про те, що 14 березня 2015 року пішов з дому та дотеперішнього часу не повернувся її брат гр. Марченко А.М., 1966 р.н.

Дані факти зареєстровані. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіків.

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

You may also like...