В столиці з початку року викрадено більше 400 транспортних засобів

 

Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що в столиці злочинці найчастіше викрадають транспортні засоби уночі та надають перевагу тим, що стоять неподалік будинків, а також у неосвітлених місцях. Як правило, автовласники позбавлялися своїх транспортних засобів вночі. У цей час доби зареєстровано 268 викрадень.

Загалом, на території міста Києва, за 3 місяці 2015 року, скоєно 418 незаконних заволодінь транспортними засобами.
Найбільш викрадаємі моделі: «ВАЗ» – 60, «Toyota» -54, Lexus»-24, «Daewoo» – 20 та «BMW» – 19.

У місті найчастіше викрадали транспортні засоби у Голосіївському, Оболонському, Дарницькому та Печерському районах. Так, з початку року, на вулиці Глушкова скоєно 8 автокрадіжок, а на проспекті Сталінграда – 6. По 5 незаконних заволодінь зареєстровано на Оболонському проспекті і проспекті Бажана, вулицях Глушкова та Голосіївській. Також, у Печерському районі, на бульварі Лесі Українки викрадено 4 авто.

Скоєння незаконних заволодінь по дням тижня:
Середа-74, п’ятниця – 67, вівторок та четвер по 64, понеділок – 57.

Столична Державтоінспекція закликає водіїв заздалегідь подбати про свій транспорт! Обладнайте його додатковими пристроями проти викрадення. За можливості залишайте автомобілі на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах. Також не варто провокувати злодіїв – у жодному разі не залишайте в машині документи, гроші та інші цінні речі. Виходячи з авто, не забувайте його замикати і ставити на сигналізацію.

Запам’ятайте! Якщо у вас викрали автомобіль, необхідно негайно зателефонувати за номером «102» і повідомити про це, вказавши державний номер автомашини, марку, колір, особливі ознаки та номери агрегатів. Своєчасне звернення до міліції збільшує шанси знайти авто.

 

 

УДАІ в м. Києві

You may also like...