Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 22.04.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 198 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

 

До Приморського РВ звернулась з заявою 27-річна Алла про те, що невідома особа шляхом ривка заволоділа її сумкою, в якій знаходилися гроші та мобільний телефон. Потерпілій завдано матеріального збитку на суму понад сім тисяч гривень. Вжитими заходами працівниками полку патрульної служби міліції викрито Руслана, 1981 р.н., у якого правоохоронці вилучили речові докази. Йому загрожує покарання за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Вжитими заходами працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито 42-річного Володимира, який наніс тілесні ушкодження 51-річному Вікторові. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зараз правопорушника допитано та відпущено під особисте зобов’язання. Слідство триває.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 64-річна Марія, яка повідомила, що невідома особа проникла до її квартири, звідки скоїла крадіжку електроблендера. Вжитими заходами викрито 28-річного Олександра. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В рамках проведення місячника добровільної здачі зброї до Котовського МВ звернувся житель с.Качурівка, який добровільно здав мисливську рушницю „ЗМЗ” 16 калібру, яка залишилась йому після смерті діда.

 

Співробітниками Київського РВ викрито Сергія, 1971 р.н., який з під’їздів будинків Київського району, шляхом демонтажу, скоїв шість крадіжок телекомунікаційного кабелю. Сума матеріального збитку становить понад дві тисячі гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 27-річного Володимира, який шахрайським шляхом, під приводом продажу ноутбука, заволодів грошима 30-річного Ігора у сумі 450 гривень. Розпочато кримінальне провадження за ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Працівниками карного розшуку Котовського МВ викрито двох місцевих мешканок, 1993 та 1994 р.н., які на початку березня таємно викрали ноутбук, мобільний телефон, фотоапарат та гроші з домоволодіння 18-річної Інни. Викрадене майно вилучено. Жінкам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченного ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Комінтернівського РВ викрито двох жителів с. Кубанка, віком 16 та 18 років, які незаконно заволоділи автомобілем 40-річного односельця. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Триває слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...