Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 29.04.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 175 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Анастасії, 1997 р.н., про те, що двоє малознайомих чоловіків таємно викрали з квартири по вул. Ак.Вільямса її майно. Сума матеріального збитку становить понад п’яти тисяч гривень. Вжитими заходами викрито Вадима, 1995 р.н. та Павла, 1996 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

В рамках проведення місячника добровільної здачі зброї до Роздільнянського РВ звернувся Павло, 1983 р.н., який добровільно здав ручний гранатомет, який він знайшов в лісосмузі с.Петроєвдокіївка Роздільнянського району.

До Приморського РВ надійшла заява від 37-річного Романа про те, що невідома особа, скоїла крадіжку його велосипеда. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито Сергія, 1981 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Зараз чоловіка допитано та відпущено під особисте зобов’язання. Триває слідство.

В рамках проведення місячника добровільної здачі зброї до Котовського МВ звернувся Анатолій, житель с. М.Кіндратівка, який добровільно здав мисливську рушницю марки ІЖ-17 калібру 16 мм, для подальшого переоформлення на своє ім’я.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 20-річна Оксана, яка повідомила про те, що невідома особа, знаходячись в приміщенні інтернет-кафе, скоїла крадіжку її мобільного телефону. Вжитими заходами викрито 29-річного Олександра. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ звернулась 32-річна одеситка з заявою щодо вжиття заходів до малознайомого чоловіка, який з її сумки скоїв крадіжку прикрас. Сума матеріального збитку становить дванадцять тисяч гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито 30-річного чоловіка, який зізнався у вчиненому. За даним фактом триває слідство.

 

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ, під час перевірки Центру зайнятості населення, встановлено факт шахрайських дій з боку 53-річної жительки міста, яка, шляхом надання недостовірної інформації, заволоділа грошима в сумі майже 10000 гривень. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками одеського регіонального управління карного розшуку викрито раніше засудженого 45-річного чоловіка, який з автомобіля викрав сумку 54-річної жительки смт. Усатово. Сума матеріального збитку становить 1500 гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

Працівниками Малиновського РВ викрито раніше засудженого 29-річного Віктора, який відкрито заволодів золотими прикрасами та мобільним телефоном 58-річної жительки міста. Сума матеріального збитку становить 2300 гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Триває слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...