Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 25.05.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 185 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Білгород-Дністровського МВ звернувся 66-річний житель міста, який повідомив, що невідома особа з його автомобіля скоїла крадіжку відео реєстратора. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 41-річного місцевого жителя. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Роздільнянського РВ викрито Сергія, 1985 р.н., який у місцевої жительки відкрито заволодів її грошима. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

До Приморського РВ надійшла заява від 25-річного Юрія щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка, перебуваючи на подвір’ї будинку, скоїла крадіжку його мопеда. Сума матеріального збитку становить десять тисяч гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито Сергія, 1991 р.н., у якого вилучено транспортний засіб та повернуто власнику. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Малиновського району міста, викрито Сергія, 1965 р.н., який скоїв крадіжку пляшки коньяку з магазину району. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Київського району міста, викрито Степана, 1983 р.н., який, знаходячись у кафе, скоїв крадіжку грошей у сумі 450 гривень з кишені Івана, 1981 р.н. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...