Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 03.06.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 210 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від Володимира, 1976 р.н., про те, що невідома особа, розбивши вхідні скляні двері, проникла до офісу, звідки скоїла крадіжку трьох шкіряних курток. Сума матеріального збитку становить 16500 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 23-річного жителя Роздільнянського району, від якого надійшли правдиві свідчення. Триває слідство.

До чергової частини Портофранківського ВМ надійшла заява від 33-річної Тетяни щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка, знаходячись у дворі школи, скоїла крадіжку мобільного телефону у її неповнолітнього сина. Сума матеріального збитку становить три тисячі гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито Сергія, 1986 р.н. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Котовського МВ надійшла заява місцевого жителя про те, що з його будинку, розташованого в с.Бочманівка, невідома особа викрала будівельні матеріали. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Руслана, 1987 р.н. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Валентини, 1955 р.н., яка повідомила, що невідомий зловмисник заволодів її грошима у сумі 2000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 20-річну Тетяну, від якої надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками ВДАІ м.Іллічівська викрито Олексія, 1987 р.н., у якого виявлено та вилучено пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ананьївського РВ викрито двох жителів с.Коханівка, віком 25 та 22 років, які незаконно заволоділи автомобілем 26-річного односельця. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення та вилучено речові докази.

 

Працівниками Малиновського РВ викрито Андрія, 1994 р.н., та Максима, 1993 р.н., які шляхом ривка відкрито заволоділи золотими прикрасами Анастасії, 1991 р.н. Сума матеріального збитку становить 3000 гривень. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

Працівниками Приморського РВ викрито раніше засудженого 31-річного мешканця одеської області, який, перебуваючи на ринку «Привоз», викрав мобільний телефон у одеситки. За даним фактом триває досудове розслідування за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Біляївського РВ викрито 29-річного жителя с.Маяки, у якого в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання виявлено та вилучено 200 грамів марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...