Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы за 06-07.06.2015

 За вихідні Києві виявлено 571 порушення правил дорожнього руху.

 Інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 110 водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, 5 – за порушення правил проїзду перехресть, 44 – правил зупинки і стоянки, 32 – за керування транспортними засобами без необхідних документів. Крім того, за керування напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 52-х водіїв. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 87 керманичів та виявили 82-х пішоходів-порушників.

За 76-7 червня зареєстровано 7 дорожньо-транспортних пригод, в яких 7 осіб отримали травми.

Водії! Розпочались літні шкільні канікули. Більшість дітей проводитиме час на дитячих майданчиках та вулицях міста. Раптова поява дитини на дорозі – завжди небезпечно. А їх поведінка не завжди буває передбачуваною. Зважаючи на це, столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням під час керуванням автомобілем бути уважними і обережними, особливо біля шкіл (працюють літні табори). Наближаючись до пішохідних переходів – зменшувати швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном. Пам’ятайте! Від кожного з нас залежить здоров’я і життя наших дітей!

За дві доби в столиці зареєстровано 4 незаконних заволодіння транспортними засобами: Печерський – а/м «Лексус RX 350», н.з. АІ3332АС, 2010 р.в., білого кольору; Шевченківський – а/м «Мерседес Бенц С 220 CDI», н.з. СА0280ВО, 2008 р.в., чорний; Дарницький – а/м «Ауді Q7», н.з. АА0170ОО, 2013 р.в., сірий; Голосіївський – а/м «Інфініті М25», н.з. АА1029КХ, 2011 р.в., сірий. Вжиті заходи розшуку.

Натомість, інспектори ДАІ виявили 14 автомобілів, що знаходились у розшуку.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохід. Пішохідний перехід», «Рядність», «Автокавярні», «МАФ» та «Акциз».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ в м. Києві

You may also like...