Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11.06.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 237 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від 28-річної одеситки про те, що невідомий чоловік на вул. Люстдорфська дорога відкрито заволодів її золотим ланцюжком. Сума матеріального збитку становить сім тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 27-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

До чергової частини Кілійського РВ надійшла заява від 61-річної жительки м. Кілія про те, що невідома особа скоїла крадіжку двох мопедів. Сума матеріального збитку становить 7800 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 18-річного жителя смт. Суворова, від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

До чергової частини Котовського МВ звернулась жителька с.Борщі, яка повідомила, що біля ставку невідома особа викрала велосипед її сина. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 22-річного односельця заявниці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського ВМ надійшла заява від 33-річного Андрія про те, що невідома особа з двору будинку викрала бетономішалку. Сума матеріального збитку становить три тисячі гривень. В ході обстеження території району, працівники полку патрульної служби викрили раніше засудженого Віктора, 1993 р.н., у якого вилучили речовий доказ. Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 58-річний житель міста, який повідомив, що невідома особа з гаражу його будинку скоїла крадіжку автомобіля. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 18-річного ізмаїльчанина. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Працівниками Овідіопольського РВ викрито 30-річного жителя с.Йосіповка, який під час спільного вживання спиртних напоїв зі своєю 40-річною співмешканкою наніс їй тілесні ушкодження, від яких вона померла на місці події. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

До Ізмаїльського МВ звернувся 40-річний мешканець села Саф’яни, який повідомив, що невідома особа з його будинку скоїла крадіжку будівельних матеріалів. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 23-річну Надію. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...