Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 18.06.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 175 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито 33-річного мешканця Одеської області, який з орендованої квартири в Одесі викрав меблі на суму двадцять тисяч гривень. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зараз правопорушника відпущено під особисте зобов’язання. Розслідування триває.

До чергової частини Портофранківського ВМ з заявою звернувся 29-річний одесит щодо вжиття заходів до чоловіка, який під приводом купівлі техніки заволодів його грошима в сумі вісім тисяч гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Андрія, 1987 р.н., якого допитано та відпущено під особисте зобов’язання. Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 63-річна жителька міста та повідомила, що з її квартири невідома особа шляхом вільного доступу скоїла крадіжку мобільного телефону та грошей. Вжитими заходами встановлено, що до скоєння злочину причетна 49-річна знайома потерпілої. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 31-річний Владислав, який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку його барсетки, в якій знаходились гроші та золотий браслет. Сума матеріального збитку становить 5000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 27-річного Володимира. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...