Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 29.10.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 85 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Березівського РВ викрито 25-річного жителя м.Березівка, який під час спільного вживання спиртних напоїв з 36-річним місцевим мешканцем, в ході раптово виниклої сварки та бійки, наніс тілесні ушкодження потерпілому, від яких останній помер на місці події. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

МВСВ рамках місячника добровільної здачі зброї до Котовського МВ звернувся житель м.Котовська, який добровільно здав для подальшого знищення 21 одиницю набоїв калібру 5,45 мм та 3 набої калібру 9 мм, які він знайшов у лісосмузі біля с.Новоселівка.

 

Працівниками Комінтернівського РВ викрито 31-річного Геннадія, який вимагав гроші від пенсіонера, жителя с.Красносілки. Отримавши відмову, правопорушник наніс потерпілому тілесні ушкодження, від яких той помер на місці події, та викрав його майно. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого п. 6 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито 17-річного парубка, який шляхом пошкодження замка вхідної двері проник до приміщення супермаркету, звідки викрав два касових ящика. Сума матеріального збитку становить одну тисячу гривень. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі правопорушника допитано та відпущено під особисте зобов’язання.

 

До Приморського РВ надійшла заява від 21-річної Тетяни про те, що невідома особа скоїла крадіжку її сумки, в якій знаходився мобільний телефон та особисті речі. Потерпілій завдано матеріального збитку в розмірі 4500 гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито Івана, 1997 р.н., у якого оперативники вилучили речові докази. Вказані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито 30-річного Олексія, який шахрайським шляхом, під приводом зателефонувати, заволодів мобільним телефоном у 31-річного Тараса. Наразі триває слідство за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...