Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23.11.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ було внесено 64 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Приморського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до клінічної лікарні доставлено одесита, 1989 р.н., з проникаючими ножовими пораненнями. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що між потерпілим та невідомим чоловіком виникла сварка, під час якої невідомий завдав вищевказані тілесні ушкодження потерпілому. За скоєння даного злочину викрито жителя Біляївського району, 1980 р.н. від якого отримані правдиві свідчення. Підозрюваного поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

До Роздільнянського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до медичного закладу доставлено жителя с. Кучургани, 1967 р.н., з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого ножового поранення тулуба. В ході виїзду слідчо-оперативної групи встановлено, що вищевказані тілесні ушкодження отримав в ході раптово виниклої сварки та бійки від односельчанина, 1976 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

До Київського відділу поліції надійшла заява від 19-річного одесита про те, що на пл. Незалежності невідомий чоловік відкрито заволодів його мобільним телефоном. Збиток понад двох тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 51-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції із заявою звернулась 31-річна Юлія, яка повідомила, що невідома особа з під’їзду будинку скоїла крадіжку дитячої коляски. В ході проведення оперативно-розшукових дій був встановлений 30-річний Юрій. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання 51-річного мешканця села Стара Некрасівка було виявлено та вилучено два паперових пакунки, в яких знаходилась речовина рослинного походження, темно зеленого кольору, та саморобний пристрій для вживання наркотичної речовини. Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції в ході проведення слідчих дій за фактом шахрайства викрито жительку міста, 1996 р.н., яка шляхом обману, попросивши подзвонити, заволоділа мобільним телефоном неповнолітнього. Наразі за даним фактом проводиться досудове слідство за ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Співробітниками поліції м.Котовська було викрито раніше судимого 42-річного Руслана, який викрав два мобільних телефони з домоволодіння своєї сусідки, спричинивши матеріальний збиток на суму 1000 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Суворовського РВ викрито громадянина, 1984 р.н., який з прилавка гіпермаркету викрав смарткамеру вартістю 4099 гривень. Вжитими заходами встановлено, що викрадене заклав до ломбарду.

До Балтського відділу поліції надійшла заява від жительки с. Переліта, 1954 р.н., про те, що в лютому 2015 р., з підсобного приміщення її тітки, 1936 р.н., невідомий скоїв крадіжку 300 кг зерна пшениці. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито місцевого жителя, 1984 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...