Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04.01.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ було внесено 47 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції викрито жителя Ізмаїла, 1975 р.н., який в ході сварки на ґрунті ревнощів, наніс співмешканці тілесні ушкодження, від яких остання померла. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру.

Працівниками Любашівського відділу поліції в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання жителя с.Познанка-2 , 1961 р.н., виявлено та вилучено 12 патронів кал.9 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Зі слів господаря, патрони він знайшов влітку 2015 року на пасовищі біля с.Познанка та зберігав без мети збуту.

До Приморського ВП звернувся 25-річний громадянин з заявою про те, що, знаходячись на залізничному вокзалі, невідома особа таємно заволоділа його коштами в сумі 400 грн. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 64-річну жительку Одеської області, яка надала правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення.

До Приморського ВП надійшло повідомлення оператора "102", про те що в одному з магазинів одягу міста затримано співробітника, який здійснив крадіжку одягу на суму понад 780 гривень. У скоєнні кримінального правопорушення викрито 21-річного одесита, який надав правдиві свідчення. Правопорушника відпущено під особисті зобов’язання.

До Портофранківського відділення поліції звернулася 19-річна одеситка з заявою про те, що невідомий чоловік у неї вдома під приводом чистки кондиціонера викрав мобільний телефон вартістю 15 тисяч гривен. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 30-річного одесита, який надав правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення. Правопорушник відпущений під особисті зобов’язання.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції із заявою звернувся 21-річний Олексій, який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку його велосипеда. Вжитими заходами викрито 21-річного Дмитра, у якого було вилучено викрадено майно. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції встановлено 21-річний зловмисника, який проник до будинку 43-річної ізмаїльчанки, звідки скоїв крадіжку м’ясорубки. Своїми діями чоловік завдав матеріальний збиток на суму 1000 гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції викрито 16-річну мешканку смт. Чорноморське, яка скоїла крадіжку золотих виробів, що належать співмешканцю її родички. Сума завданих збитків становить 8 тисяч гривень. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Правопорушниці загрожує кримінальна відповідальність у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, чи обмеження волі на строк до трьох років.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...