Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 19.01.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 44 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції викрито раніше судимого 30-річного чоловіка, який шляхом обману, заволодів телевізором ізмаїльчанина. Чоловік зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції в ході досудового слідства розпочатого за фактом крадіжки дерев’яного столу, який належить пенсіонерці, викрито 53-річного мешканця села Утконосівка. Чоловік дав правдиві свідчення у скоєнні даного злочину. Слідство триває.
До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 34-річний мешканець міста, який повідомив, що знаходячись в розважальному закладі, невідома особа скоїла крадіжку його барсетки з грошима в сумі 3600 доларів США. Вжитими заходами викрито 27-річного чоловіка та 60-річну жінку. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Іванівського відділення поліції встановлено місцезнаходження неповнолітнього жителя с.Калинівка, який 17 січня пішов з дому. Правоохоронці його знайшли на залізничному вокзалі "Буялик" в смт. Петрівка Іванівського р-ну. Неповнолітнього передано матері, злочинів та противоправних дій відносно нього не вчинялися.

Працівниками Красноокнянського відділення поліції викрито 26-річну співмешканку потерпілого 1983 р.н., яка в ході раптово виниклої між ними сварки та бійки нанесла чоловіку ножове поранення, у вигляді колото-різаної рани черева. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тісне ушкодження) КК України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...