Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 19.02.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 59 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява місцевої 36-річної мешканки про те, що невідома особа, в приміщенні банку з її робочого стола, викрала її мобільний телефон. Сума збитку 18 000 гривень. Вжитими заходами в скоєнні злочину було викрито 40-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 49-річного мешканця м. Ізмаїл про те, що невідома особа, шляхом пошкодження замка його автомобіля, скоїла крадіжку автомобільного компресора. Сума збитку 400 гривень. Вжитими заходами в скоєнні злочину було викрито 33-річного мешканця Ізмаїльського району, від якого надійшли правдиві свідчення.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 30-річного місцевого жителя про те, що невідома особа, шляхом проникнення до салону його автомобіля, скоїла крадіжку автомагнітоли. Сума збитку 500 гривень. Вжитими заходами було викрито 33-річного мешканця Ізмаїльського району, від якого надійшли правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...