На Київщині за вихідні зареєстровано шість ДТП

У Київській області за вихідні, 20 – 21 лютого, правоохоронці зареєстрували шість дорожньо – транспортних пригод, в яких двоє людей загинуло та дев’ять осіб отримали травми. Серед травмованих двоє пішоходів. Зокрема, троє водіїв аби уникнути відповідальності з місця пригоди зникли. Двох керманичів – втікачів вдалося розшукати та затримати.

 Основні причини ДТП – це порушення правил маневрування, недотримання безпечної дистанції руху, перевищення швидкості, а також наїзди на пішоходів.  Автопригоди з цією категорією учасників дорожнього руху реєструються переважно у період сутінок, або у темну пору доби. 
 
Крім того, почастішали випадки, коли  водії сподіваючись залишитися непомітними – зникають з місць скоєння автопригод. Лише за добу, 21 лютого, працівники поліції зареєстрували три автопригоди із зниклими водіями. У двох випадках водіїв-втікачів вдалося розшукати.                       Поліцейські Київщини з початку року вже зареєстрували 22 ДТП із зниклими водіями.
Водії, пам’ятайте! Зникаючи з місця автопригоди ви зменшуєте шанс людини на порятунок, особливо якщо пригода сталася в безлюдному місці. За умови вчасно наданої медичної допомоги, життя потерпілого можна врятувати. Крім того, втеча з місця скоєння дорожньо-транспортної пригоди тільки обтяжує провину.
 
 
Управління превентивної діяльності
ГУ Національної поліції
у Київській області

You may also like...