Оперативниками фіскальної служби Полтавщини припинено діяльність підпільної АЗС

Як розповів перший заступник начальника ГУ ДФС у Полтавській області Олег Лєднік в ході проведення спеціальних заходів під умовною назвою "Акциз-2016", метою яких є посилення контролю за виробництвом та обігом підакцизних товарів, працівниками оперативного управління з представниками інших контролюючих органів виявлено "підпільний" автозаправний газовий комплекс в одному з сіл Глобинського району.

Оперативниками на території сільського господарського підприємства віднайдено окремо виділений майданчик, на якому встановлено спеціальне обладнання автозаправного газового комплексу, ємності великого тиску для зберігання скрапленого газу та інше обладнання, за допомогою якого за готівкові кошти заправлявся автотранспорт.

АЗС

Що характерно, ні на вказану діяльність, ні на саме обладнання, яке є доволі небезпечним не отримано жодних передбачених законодавством дозволів та узгоджень.

Під час перевірки з незаконного обігу вилучено газ пропан-бутан в кількості 5,2 тис. літрів, а також описано та опечатано ємності і обладнання газового комплексу до прийняття судом рішення по даному факту.

Приблизна ринкова вартість вилученого скрапленого газу та обладнання становить 200 тис. грн.

ГУ ДФС у Полтавській області

You may also like...