Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11.07.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 106 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського відділу поліції надійшла заява від 20-річної одеситки про те, що в торгівельному центрі невідомі особи шляхом вільного доступу, скоїли крадіжку сумки. Сума збитку становить понад дев’ятсот гривень. Вжитими заходами викрито двох жінок 30 та 32 років.

До Хаджибеївського відділення поліції надійшла заява 37-річної одеситки про те, що на вулиці 7-а Пересипська невідома особа, погрожуючи ножем, заволоділа сумкою, в якій знаходився мобільний телефон. Сума збитку становить чотири тисячі гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 20-річного жителя Комінтернівського району, який надав правдиві свідчення у скоєні ним правопорушення. У Зловмисника вилучені речові докази (викрадений мобільний телефон).

Поліцейськими Хмельницького відділення поліції викрито 24-річного одесита, у якого виявлено та вилучено 2 пакунка з речовиною, схожою на "амфетамін" (вагою приблизно 1 гр) та 8 пігулок, схожих на "екстазі". Вилучене направлено на дослідження до Одеського Науково-дослідного Експертно-криміналістичного центру, за результатами якого буде прийнято рішення. Правопорушника відпущено під особисті зобов’язання.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...