Мешканця Луганської області судитимуть за надання хабара прикордоннику

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно громадянина України за фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі направлено до суду.

Міловським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно громадянина України,який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Установлено, що наприкінці серпня поточного року зафіксовано факт надання неправомірної вигоди службовій особі прикордонної служби громадянином України під час проходження паспортного контролю на в’їзд в Україну через міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Мілове» задля сприяння у безперешкодному та швидкому перетину державного кордону та не притягнення до адміністративної відповідальності водія та його пасажирів. 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 369 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк. 

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...