У Києві затримали росіянина, який втік із СІЗО на Львівщині

Інформацію про затримання підозрюваного повідомив начальник Головного управління МВС України у Львівській області Дмитро Загарія на своїй сторінці у Фейсбук.

«Хамраєв, який утік із Самбірського ізолятора тимчасового тримання, затриманий у м. Києві. Конвой виїхав. Всім дякую за допомогу», – написав Дмитро Загарія.

Фото: korrespondent.net

Нагадаємо, у Самбірському ізоляторі тимчасового тримання 16 жовтня було виявлено відсутність трьох зловмисників, котрі утримувались там за рішеннями суду.

Як було встановлено під час перевірки, зловмисники втекли з камери, розібравши частину фасадної стіни.

Двох утікачів правоохоронці вже затримали. Це 38-річний мешканець Самбора та 30-річний мешканець одного з сіл району, яких підозрюють у скоєнні крадіжок.

За фактом втечі з ізолятора тимчасового тримання Самбірського відділу поліції на Львівщині трьох злочинців відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Також за цим фактом т. в. о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області призначив службове розслідування. Встановлюються обставини події. //zik.ua

You may also like...