Увага! Через негоду діють обмеження транспорту в трьох областях України (станом на 9:00 12.01.17)

У зв’язку з складними погодними умовами, снігопадами та хуртовинами в Одеській, Херсонській та Закарпатській областях введені обмеження для руху транспорту.

Зокрема,  
 
негода
 
Одеська область
 
закритий рух для всіх категорій транспорту на автодорогах:
М-15 «Одеса-Рені, з 116 (смт. Сарата) до 306 км;
 
Для великовагового транспорту :
М-13 «Кіровоград-Платонове» , км 157- км 254;
Також залишається закритим рух для всіх видів транспортних засобів на деяких дорогах державного значення та на всіх дорогах місцевого значення, які пролягають територією Арцизького, Біляївського,Білгород-Дністровського, Болградського, Кілійського, Ізмаїльського, Овідіопольського, Ренійського, Саратського, Татарбунарського районів.
 
Херсонська область:
– Заборонено в’їзд вантажних, великовагових та великогабаритних авто до м. Херсон до 12:00год. 12.01.2017р.
 
Закарпатська область:
з 8:30 год.  введено обмеження руху для великовагових авто на автодорозі Н-09 Мукачево-Рахів-Рогатин-Львів. в межах Закарпатської обл.
 
Звертаємося до водіїв з проханням із розумінням поставитися до ситуації, уважно слідкувати за повідомленнями щодо стану проїзду дорогами України, бути готовими до очікування ліквідації наслідків негоди дорожніми службами.
 Нагадуємо, на автодорогах державного значення діють спеціально обладнані майданчики для відстою транспорту. Переглянути адресну програму можливо за посиланням http://www.sai.gov.ua/ua/actual/news/8744.htm.
 
Будьте обережні, не наражайте себе на небезпеку! 
 
Управління безпеки дорожнього руху
ДПД Національної поліції України

 

You may also like...