Оперативна інформація про про скоєння аварій на дорогах Київщини

У столичному регіоні, 17 лютого, працівниками поліції, які виконують функції із забезпечення безпеки дорожнього руху, виявлено 214 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених – залишається недотримання вимог дорожніх знаків та розмітки – 76 відхилень від правил.

За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування – 13 водіїв. Крім того, виявлено 6 пішоходів – порушників.

За добу на лінію “102″ надійшло 41 повідомлення про скоєння аварій. У трьох ДТП постраждало троє громадян: два пішохода та водій фури, який не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет. Травмованих доправлено до лікарні.

Вчора, у м. Біла Церква, правоохоронці зареєстрували одну автокрадіжку. Невідомі особи на вулиці Львівській, 8 викрали білий «Volkswagen Touareg», номерний знак АА1879МО, 2013 року випуску. Прийнято міри розшуку.

У п’ятницю, поліцейські Київщини затримали четверо водіїв у наступних районах: Ставищанський район – за перевезення деревини (граб) без необхідних документів, Переяслав – Хмельницький район – за підробку номерів агрегатів, Обухівський район – за підробку документів на автомобіль «АУДІ», Білоцерківський район – особа знаходилась у розшуку.  За даними фактами проводиться перевірка.

Крім того, у м. Вишгород затримано двох чоловіків з наркотичною речовиною, серед них неповнолітній. У 16 – річного місцевого мешканця виявлено сірниковий коробок з речовиною зеленого кольору рослинного походження (попередньо, конопля вагою 2 гр.)

Поліція Київщини нагадає, що у регіоні тривають профілактичні заходи щодо виявлення фактів незаконної порубки лісових насаджень, їх подальшого транспортування та реалізації.Шановні громадяни! Якщо вам стали відомі факти незаконної вирубки лісу, або його транспортування чи продажу, одразу телефонуйте на спецлінію «102».

Шановні водії! Вкотре закликаємо до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Враховуйте дорожні та погодні умови. Будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей, заздалегідь знижуйте швидкість.  

 
Управління превентивної діяльності поліції в Київській області

 

You may also like...